HTML

Karaoke taxi

Ez a Blog egy új próbálkozás történetét fogja végigkövetni, amely nem tőlem ered, és lehet, hogy abszurd, de lehet, hogy éppen ezért buli! Egy karaoke-taxi, amelyikben megalapozzuk a bulihangulatot közösen! fényképekkel, videókkal, és remélhetőleg sok,sok jó sztorival! Szeretsz énekelni? Karaokézni mész? Nálam bemelegítheted a hangszálaidat! Bevállalod?Írj! Hívj! 0620-44-96-911

Friss topikok

  • kada75: Szia, jövő héten pénteken szeretnénk karaoke taxival menni, szerettem volna több infot megtudni, ... (2011.05.06. 21:59) Telefonszám változás:-)
  • Fordos: Sziasztok! Igazából csak foszlányokat hallottam, olvastam. Én most is azt mondom jól csinálja azt ... (2009.08.28. 23:33) Karaoketaxi
  • Fordos: Pólyás! Jól nyomos csak így tovább! Majd hívlak (2009.08.24. 20:06) elkészült a karaoketaxi honlap
  • berzezs_: Nagyon jó lett, gratuláció! Ez igazán jó reklám. A k-betűért ne búslakodj, járhattál volna rosszab... (2009.06.21. 06:54) Igéret szép szó...
  • bubic01: @berzezs: Néhányan néztek bután, de mosolyogtak, és járt a lábuk:-) Természetesen ennél színesebb ... (2009.06.11. 13:43) Néhány videó :-)

2009.07.10. 07:23 bubic01

Karaoketaxi, avagy a gazdasági válság taxis szemmel

 Először úgy gondoltam hogy nem nagyon fogok itt pénzügyi dolgokról beszélni, hiszen mindenki tudja, érzi, látja, hogy Magyarország lakossága, sok más országgal párhuzamban, hatalmas bajban van. De oly sokszor elhangzik a kérdés: "megéri még taxizni?"

Így hát úgy döntöttem, hogy írok erről néhány mondatot, hátha érdekel titeket is.

Először is, tudom, hogy a TAXIS nem örvend éppen közszeretetnek. Ezt részben magunknak köszönhetjük, részben az előitéletnek. Higgyétek el nem vagyunk egyformák! Vannak köztünk is normális emberek, és merem remélni, hogy többségben. Aki pedig mégsem az, annak a nevében én kérek elnézést!!!

 Ime néhány infó, ami nem annyira köztudott, és esetleg segít megérteni minket, avagy az érme két oldala:

Megerendelő: Jónapot kívánok, xy vagyok, és szeretnék egy taxit ide,oda vagy amoda! Köszönöm

Telefonos:10 percen belül küldöm, Köszönöm, viszont hallásra.

Az utas vár, és részéről ennyi.

Érdemes tudni, hogy egy taxitársaságnál, a kissebbeknél 3-4 a nagyobbaknál akár 8-10 telefonkezelő is dolgozik egyszerre, ez később fontos lesz.

Tehát az utas vár...

 Közben: A telefonos átküldi a címet a diszpécser elé, ami attól függően, hogy hány bejövő hívás van, és mennyire van szabad autó az adott  környékeken, 2 másodperc, és kb.3-5 perc alatt kerülhet kiadásra. Ami egy dugósabb délutánon nem volt ritkaság, de ugye most válság van, tehát ritkaság:-( Vannak hatalmas csendek az Urh-n)

Itt jön a képbe a bunkó taxis mivoltunk, és csata a közlekedőkkel, avagy miért utálnak minket az autósok:

Diszpécser elmondja a címet: 3 percel keresek ide oda, amoda! Kollega, aki 2 órája ott pihen a tutiba, keze zsibbad, szomjas, és nagyon kellene egy toalet is, nyomja a gombot, és ha szerencséje van, és nem 30 autó van a környéken( ez megint más szitu, de erre is visszatérek), akkor már inditja is a verdát! Csikorgó kerekek, szitkozódó autósok akik nem értik, hogy eme idióta, aki egy perce még békésen szunyókált, miért akarja összetörni.

Ime a magyarázat: A taxizásban időfeldobások vannak, jelen esetben 3,5,8,12,15,20.

Ez annyit jelent, hogy aki jelenkezett a címre, annak 3, 5 stb.. perce van elérni az adott helyet, ha ez nem sikerül, akkor büntetés jár, ami a kollegának sokba, és ezáltal sokkba kerülhet! Tehát tép mint barom, nehogy elkéssen, mert akkor fuccs a két órás várakozásnak. Ráadásul a lecsökkent fuvarállomány miatt, egyre gyakrabban kockáztatunk, mert minden fillér számit!!! Ez persze nem mentség, mert azért lehet ezt inteligensen is csinálni (mondjuk, ha betolakszom valaki elé, akkor legalább kirakom a vészindexet, és ezzel elnézést kérek, illetve megköszönöm, hogy nem tört össze)

folyt. köv.

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://karaoketaxi.blog.hu/api/trackback/id/tr441237708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása