HTML

Karaoke taxi

Ez a Blog egy új próbálkozás történetét fogja végigkövetni, amely nem tőlem ered, és lehet, hogy abszurd, de lehet, hogy éppen ezért buli! Egy karaoke-taxi, amelyikben megalapozzuk a bulihangulatot közösen! fényképekkel, videókkal, és remélhetőleg sok,sok jó sztorival! Szeretsz énekelni? Karaokézni mész? Nálam bemelegítheted a hangszálaidat! Bevállalod?Írj! Hívj! 0620-44-96-911

Friss topikok

  • kada75: Szia, jövő héten pénteken szeretnénk karaoke taxival menni, szerettem volna több infot megtudni, ... (2011.05.06. 21:59) Telefonszám változás:-)
  • Fordos: Sziasztok! Igazából csak foszlányokat hallottam, olvastam. Én most is azt mondom jól csinálja azt ... (2009.08.28. 23:33) Karaoketaxi
  • Fordos: Pólyás! Jól nyomos csak így tovább! Majd hívlak (2009.08.24. 20:06) elkészült a karaoketaxi honlap
  • berzezs_: Nagyon jó lett, gratuláció! Ez igazán jó reklám. A k-betűért ne búslakodj, járhattál volna rosszab... (2009.06.21. 06:54) Igéret szép szó...
  • bubic01: @berzezs: Néhányan néztek bután, de mosolyogtak, és járt a lábuk:-) Természetesen ennél színesebb ... (2009.06.11. 13:43) Néhány videó :-)

2009.11.03. 20:21 bubic01

Sebestyén Balázs és barátai is kipróbálták:-))

 

2009.11.03. 06:35
Sebestyén Balázs a barátai, némi alkohol és egy karaoketaxi segítségével próbálta elfelejteni a kereskedelmi rádiók körüli botrányt, és tejfakasztó bulin megünnepelte fia világrajövetelét.
 
 
Sebestyén Balázs zaklatott napokat él át, amióta megtudta, hogy pár hét múlva megszűnik a Pirítós és vele együtt a Danubius Rádió. Az újdonsült apukának a rádiós balhé miatt nincs túl sok oka a vidámkodásra, a hétvégén egy spontán bulinak köszönhetően azonban megünnepelte fia, Benett születését. A társaság végigbulizta az éjszakát.



Sebestyén Balázsnak az egyik szeme sír, a másik nevet: a közelmúltban apa lett, de megszűnik a Danubius Rádió
Fotó: Europress



– Barátaim társaságában szórakoztam a hétvégén. Eredetileg azért gyűltünk össze, mert az egyiküknek születésnapja volt, végül az én gyermekem születését is megünnepeltük. Egy idő után ezért aztán ráfogtuk, hogy tejfakasztó buli. Iszogattunk, majd karaoketaxival lementünk egy szórakozóhelyre. Ennyi történt – zárta rövidre az RTL Klub műsorvezetője. A Bors utolérte a társaságot fuvarozó taxist, aki szerint utasai rendkívül felszabadultak voltak, de Balázson látszott, hogy nincs minden rendben.

– Sebestyén Balázs és baráti társasága hívta az autómat egy házibulihoz, ahonnét a város másik felébe vitették magukat. Remek társaság volt, a fiúk felszabadultan mulattak, többek közt a teljes Neoton- repertoáromat végigénekelték. Kulturáltan buliztak, két fiú közülük olyan hangosan énekelt, hogy le kellett vennem a mikrofonjuk hangerejét. Egy idő után még én is beszálltam a dalolásba. Balázs is elengedte magát, de azért lehetett rajta látni, hogy nyomasztják a rádiója körül kialakult problémák. Remélem, máskor is igénybe veszik a szolgáltatásaimat – magyarázta Berzeviczy Péter taxis.

ozs
 

 

Na ez az a dolog, ami soha nem került volna fel a blogra, és a sajtóba sem, ha nem maga Balázs említi meg a Piritósban, illetve, ha nem ad rá engedélyt, hogy válaszoljak a Borsnak a kérdésekre. Viszont, ezek szerint tényleg tetszett nekik.:-)))

És ha engem kérdeztek, tényleg jó buli volt, és remélem, még sokszor vihetem őket.

Hozzáteszem, nálam jobban szerintem csak Balázs lepődött meg azon, hogy ez hír lett...:-)

És ha már itt tartunk, néhány szó a 2 rádió megszüntetéséről.

Szerintem is gusztustalan, ahogy levezényelték ezt az egész frekvenciatendert, és nagyon nem vagyok kiváncsi sem a jobb, sem a bal oldal rádióállomásaira, tehát MENTSÜK MEG A KEDVENC RÁDIÓNKAT!

Egy link, ahol tehetünk valamit: http://www.hallgatokaradioert.com

                                                       

Szólj hozzá!

Címkék: balázs danubius buli sebestyén taxi bors karaoke karaoketaxi


A bejegyzés trackback címe:

https://karaoketaxi.blog.hu/api/trackback/id/tr941496878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása